Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 41. gang den 14. oktober 2022. Kom og spil med!

<  Tilbage

Vi som snart skal dø…

Spilpersonerne er fire gladiatorer, venner og rivaler. De skal kæmpe i en turnering, tre kampe som afgør hvem af de fire, der skal vinde friheden. Hver gladiator har ting som de ønsker at opnå med deres liv, både i frihed og fangenskab. Hvordan kampene går, afgør ikke blot hvem der ender med at gå fri, men også hvordan det i øvrigt ender med at gå dem – hvis de overlever.

Hver af de tre kampe er én mod én, men både spilleder og de to ikke-kæmpende spillere taler (og hujer) for publikum, og kan uddele små fordele og ulemper til de kæmpende. Samt naturligvis afgøre hvorvidt taberne lever eller dør.

Spillertype: Du har lyst til at spille en sej gladiator som har det hårdt. Du har også lyst til at tæve dine medspillere på en fed måde, og du vil gerne råbe hurra! og buh! og kaste terninger efter folk, når du ikke selv er i arenaen. Som spiller bør man have snuset helt grundlæggende til D&D i EN eller anden udgave, men man behøver ikke at være erfaren.

Spilledertype: Du sætter rammer og hjælper og bedømmer ift mekanik, og du er frisk på at piske en stemning op og selv være en aktiv del af publikum til de drabelige kampe.