Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 40. gang den 14. oktober 2021. Kom og spil med!

<  Tilbage

Tidevandets Tempel

Stikord: Fantasy, tidspres, dungeon drama, D&D 5E
- af Troels Ken Pedersen

I det utilgængelige Tidevandets Tempel er der efter sigende et ældgammelt gudebillede af Månegudinden, som besidder mirakuløse kræfter.

Disse rygter tiltrækker skruppelløse folk – pirater – ligesom rygterne om Templets fælder og andre farer skræmmer fornuftige folk bort. Kaptajnen på Duehøgen får dog enderne til at mødes – han sender en flok rekrutter ind. Lykkes det for drengene er det fantastisk, og fejler de er det ikke så stort et tab. For drengene er det en kamp for overlevelse, og for at vinde Kaptajnens gunst ved at udmærke sig som den grummeste pirat – begge dele i desperat kapløb mod tidevandet.

Tidevandets Tempel er et drama om fortabte drenge i en fucked up situation, og det er et fascinerende og livsfarligt dungeon crawl. Stilen er kulørt, beskidt, drabelig og menneskelig.

Spillertype: Du kan rulle terning i et dungeon, og du kan spille en dreng i en kompliceret og grufuld situation. Det er OK, at du er mere til den ene eller den anden ting.

Spilledertype: Du kan både styre et grusomt, oversvømmet tempel under tidspres fra tidevandet, og du kan guide spillerne til at bruge deres flashbacks.