Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 37. gang den 12. oktober 2018. Kom og spil med!

<  Tilbage

Skæbnens Gang

Stikord: Drama, Romance, Young Adult, Teksttungt
- af Rasmus Park

“No sadness last forever, and no love last forever either.”, Hyonmu says. “I’m going to say there are”, Inori confidently counters. “Which one then: love or sadness?” he asks her. “Sad love.”

 

Skæbnens Gang er et karakterdrama, som som foregår i Tali Iruvalun, som er et asiatisk rige, fyldt med mystik og fantasy elementer. Selve plottet i Skæbnens Gang handler om 5 prinser og prinsesser, der vokser op sammen, alt imens deres rige bliver invaderet af et kæmpe orkimperium fra nord, og de desperat kæmper for alt, hvad de har kært.

 

I kommer til at spille prinsesse Inori og hendes fire generaler fra børn til voksne i en kærlighedshistorie i fire akter, en for hver årstid.

 

Det er en varm sommerdag i Two Suns and the Falling Moon, hvor I for første gang stifter bekendtskab med hinanden på kongens sommerslot. På en regnfuld og våd efterårsdag skal I sammen træffe valg, og leve med konsekvenserne af disse i Rain through Clouded Judgement.  Under månens bløde skær gennem de blomstrende kirsebærtræer, fatter Inori mod og fortæller Hyonmu hvad hun føler for ham i Moonlight over Spring Blossom. Da mørket og kulden næsten har lagt sig over hele riget og alt virker tabt, er det tid til et sidste farvel ved enden af Frozen Tears of the Moon.

 

Spilformen er hovedsaglig karakterspil med fortællescener imellem, og spillerne har ansvar for at sætte stemningen for årstidsakterne.

Scenariet er inspireret af K-dramaer som Goblin og Makoto Shinkai’s 5 centimer pr. Second. Hvis det siger dig noget, er Skæbnens Gang lige scenariet for dig.

SpilledertypeDu kan lide at være en spillende spilleder, som spillerne kan rollespille deres karakterer op imod, samtidig med at du sørger for at scenariet bevæger sig fremad.