Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage

Scythe

Magt og dominans i en alternativ steampunk version af 1920’ernes Østeuropa.

Efterfølgerne af den første store krig ligger stadig tungt over de østeuropæiske stater, og den kapitalistiske by-stat “The Factory”, der har leveret fantastiske våben, har lukket sine døre for resten af verden.

Scythe er et engine building spil, i en nedbrudt verden hvor de forskellige asymmetriske fraktioner prøver at genoprette magt ved hjælp af den mystiske “Factory”. Engine building aspektet er vævet ind i alle ens handlinger og skaber momentum, udvikling og spænding igennem spillet. Rækkefølgen man bygger sin engine i gør også hvert enkelt spil unikt, også selvom man spiller med samme fraktion flere gange.

Spillerene erobrer territorier, hverve rekrutter, høste ressourcer, producere arbejdere, bygge strukturer, og aktiverer monstrøse mekaniske maskiner.

I Scythe er man selv egen herre over sin skæbne, kun ens første hemmelige mål og “encounter” kortene, man kan opnå i spillet, er det eneste element hvor held er en faktor. Selv kamp i dette spil er baseret på strategi, valg og planlægning.

Scythe har en strømlinet tur mekanisme, der holder gameplayet i rask fart og reducerer downtime mellem ens ture, og selvom der er masser af konflikt på brættet er der ingen form for Player Elimination.Spillet vil såfremt muligt, blive inddelt i begynder og øvede grupper, hvor begynder gruppen spiller grundspillet, og den øvede gruppe indbyrdes kan bestemme om de vil spille med Encounters, Invaders from Afar og The Wind Gambit udvidelserne.
For de øvede grupper gælder følgende: De afgører deres fraktioner med en bud runde hvor der er samlet 5 forskellige spiller kombinationer, og man byder et beløb man fratrækkes under den sidste point/mønt optælling. Hvis de 2 bannede kombinationer Rusviet/Industrial og Crimea/Patriotic opstår bliver der blandet igen.

Der bliver satset på 4-5 spillere pr. spil, hvis afbud eller manglende fremmøde falder til 2 eller under på spillene, vil der blive opdelt i nye grupper.

Alt efter hvor mange spil der er i første runde vil der være 1 eller 2 der går videre til næste runde/finalen, hvis der er ulige antal eller på anden hvis en ledig plads i finalespillet vil pladsen tilfalde den næste person der endte med flest penge i deres spil.

Vi tager forbehold for ændringer i turneringsformat alt efter interesse og efterspørgsel.