Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage

Magic: the Gathering – standard pauper

MTGs billigste turneringsform

Kan du lide et spil med mange dybder, der kan spilles af nybegyndere på køkkenbordet såvel som på topplan, så er MTG lige noget for dig. Folk over hele verdenen har spillet det som hyggespil i dets 26 års levetid, mens professionelle har spillet det til både DM, VM og E-sport for millioner.

Magic: the Gathering er stadig en af de helt store i spilverdenen, og seneste data viser, at det har op imod 35 milioner spillere på verdensplan, og stadig er i vækst. Turneringslokalerne er proppede, når der kommer nye serier, selv med 4-5 turneringer på en weekend. Så giv dig selv en chance for at prøve kræfter med dette geniale kortspil.

Standard pauper eller arena pauper er nok det billigste format man kan spille i det ellers så dyre Magic: the Gathering spil. Udelukkende commons fra standard serierne er tilladt, og kort der har været commons før, men ikke længere er det er ikke tilladte. (fx er Pulse of Murasa og Gravedigger ikke tilladte)

Turneringen vil foregå som swiss event, med evt top 4/8 playoff (besluttes på stedet grundet afhængighed til antallet af spillere).
Husk at formatet roterer kort før viking-con. Tilladte serier er Guilds of Ravnica, Ravnica Allegiance, War of the Spark, Core Set 2020 samt Throne of Eldraine (udkommer 4. oktober).

Til eventet vil følgende være bannet: Persistent Petitioners.

OBS: Deltagerne skal selv medbringe decks