Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage

Magic: the Gathering – sealed

MTG uden forberedelser hjemmefra

Kan du lide et spil med mange dybder, der kan spilles af nybegyndere på køkkenbordet såvel som på topplan, så er MTG lige noget for dig. Folk over hele verdenen har spillet det som hyggespil i dets 26 års levetid, mens professionelle har spillet det til både DM, VM og E-sport for milioner.

Magic: the Gathering er stadig en af de helt store i spilverdenen, og seneste data viser, at det har op imod 35 milioner spillere på verdensplan, og stadig er i vækst. Turneringslokalerne er proppede, når der kommer nye serier, selv med 4-5 turneringer på en weekend. Så giv dig selv en chance for at prøve kræfter med dette geniale kortspil.

Sealed er et format, der ikke kræver meget forberedelse hjemmefra. Det eneste du skal medbringe er 6 boosters (Throne of Eldraine) af nyeste sæt, let regelkendskab, godt humør og evt. et sæt lommer. Til turneringen skal du lave et deck på 40 kort ud af de 6 boosters, hvortil der til turneringen vil være basic-lande til låns.

Turneringen vil foregå som swiss event, med evt. playoff (besluttes på stedet grundet afhængighed til antallet af spillere).

Praktisk info: Der kan købes boosters på stedet i butikkerne i midten af viking-con og der vil være dommer på stedet til regelspørgsmål.