Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 40. gang den 14. oktober 2021. Kom og spil med!

<  Tilbage

DREAD – Huset for enden af vejen

Stikord: Horror, investigation, komedie
- af Anne Morthorst

From: GPSinfodanmark@tele.dk
To: Tphoto@gmail.com
Sent on 18 Aug 2021:

Kære Tobias
Jeg ved, at du synes mit job her er fjollet og åndssvagt, men denne gang har vi virkelig ramt jackpotten!
Gørlev Paranormale Sammenslutning er blevet kontaktet af THEODOR BRAMMING (!!!) Jep, den Theodor Bramming, møbelkongen selv. Og han vil gerne have, at vi undersøger hans hus for overnaturlig påvirkning og dårlige energier. Can you f*cking believe it?!

Det her er ikke sådan helt officielt fra fagforeningens side, men GPS vil gerne frem i verden. Vi vil gerne respekteres blandt danske fagforeninger og være med til overenskomstforhandlinger og alt det gøgl, så jeg fik en idé og jeg har brug for din hjælp.

Vi sender en håndfuld af vores nye og mest lovende medlemmer til huset for at efterforske, om huset er hjemsøgt eller ej og du tager med, med alt dit grej og udstyr. Der er ikke mange penge i det, men tænk nu hvis vi kunne lave det næste Åndernes Magt eller sådan noget? Du ville blive berømt! Og foreningen ville ikke være til grin længere (og måske betale mig mere i løn?).

I tager hen til huset, filmer nogle knagende døre og mystiske lys og bum, så går vi viralt! Jeg har allerede de helt rigtige folk til opgaven og de tror faktisk på alt det der fis; vi mangler kun dig.
Sig nu du vil. Pretty please?

Kærlig hilsen
Julie Hermansen (din yndlingskusine!)
Sekretær, Gørlev Paranormale Sammenslutning.

Re-run fra VC38: En gruppe clairvoyante tager på spøgelsesjagt sammen med en kameramand for at skabe et viralt hit. Men er det bare et sjovt projekt eller et begyndende mareridt?

Spillertype: Du er spilleren, der gerne vil leve dig ind i din rolle og selv kan tage initiativ til action. Melodrama og fortællelyst er ikke påkrævet, men klart en bonus.

Spilledertype: Du skal kunne lide at skabe en intens stemning og lede dine spillere igennem diverse puslespil med et øje på den overordnede historie, fra komedie til uhygge til grænseløs rædsel.