Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage

Diplomacy

Kan du navigere diplomatisk og taktisk gennem et Europa i flammer?Diplomacy er en klassiker blandt brætspil. Et af de mest velbalancerede spilbræt og en enormt engagerende spilmekanik. Det er dog ikke for sarte sjæle, da bølgerne kan gå højt, når der ind imellem skal lyves og forrådes for at sejren kan komme i hus.

Siden 60’erne har skrivebordsgeneraler over hele verden fundet fornøjelse i spillets blanding af udspekulerede taktiske manøvrer og snilde i forhandlinger med allierede og fjender (forskellen er ikke stor).

Gary Gygax, John F. Kennedy, Henry Kissinger og vores egen Tøger Seidenfaden var alle ivrige Diplomacyspillere. Hvis du har stormagtdrømme og ingen kvaler med at stikke dine allierede i ryggen på det rigtige tidspunkt, er Diplomacy lige noget for dig.

Turneringen vil bestå af en enkelt runde, hvorefter en vinder kåres ud fra pointsystemet. Vi går efter en jævn fordeling af nye og erfarne kræfter ved hvert bord, så alle kan få en god og udfordrende oplevelse.

Regelkendskab på forhånd er ikke nødvendigt. Inden den egentlige turnering afholdes regelforklaring særskilt, så nytilkomne kan få en ordentlig introduktion, inden det går løs.

Der spilles efter regelsættets 4th Edition.