Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 40. gang den 14. oktober 2021. Kom og spil med!

<  Tilbage

Chaos Marauders

- af Lars Wagner Hansen

Orkerne er på krigsstien igen, WAAAAAGH!!!!!

Orkerne er på krigsstien igen (bliver de dog aldrig trætte?) Og gæt hvem det går ud over? Bliver det elverne, menneskene eller dværgene? Næh, det bliver selvfølgelig de andre orker – eller også bliver det orkerne i deres egen hær. En ting er sikkert, det bliver et værre kaos!

Chaos Marauders er et kortspil for 4 personer. Hver spiller styrer en orkhær med det formål alene, at vise de andre orker, hvem der er den sejeste – og det gør man naturligvis ved at lammetæve dem! Spillet er nemt at lære (det er trods alt baseret på et tysk spil) og sjovt at spille, så her er plads til alle. Egne GW spil må meget gerne medbringes.

Der spilles efter Games Workshop reglerne, med ”Cheatin’ Git!!!” reglen fra FFG udgaven. FFG reglerne kan findes på http://new.fantasyflightgames.com/ffg_content/chaos-marauders/PDF/chaos-marauders-rules-en.pdf, og en gennemgang af forskellene kan findes på: http://www.boardgamegeek.com/article/3953082#3953082.

Turneringen består af to dele. Først en indledende runde, hvori finalisterne findes (de fire vindere af hvert bord som har flest point). De heldige og dygtige kommer herefter videre til finalerunden, hvor der spilles om æren og den gule trøje.