Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 37. gang den 12. oktober 2018. Kom og spil med!

<  Tilbage

Battlestar Galactica – Human Hardcore


Battlestar Galactica
Turneringsleder: 
Mikkel Øberg
Modul:
L1-L3

Efter de krigerriske cylons har ødelagt de tolv kolonier, må de ynkelige rester af menneskehedens tidligere store civilization flygte ombord på det sidste interplanetare rumskib, i en søgen efter legenden “Jorden”.

Battlestar Galactica er tilbage på Viking-Con! Brætspillet bygger på den succesfulde genindspilning af serien, der kørte 2003 – 2009, og som fortalte historien om menneskets næsten-totale udryddelse efter et nukleart-angreb.

Det er ikke en forudsætning af have set serien, selvom den er genial, da spillet er et paranoia-kooporativt spil hvor nogle af spillerne er forrædere (cylons) der er imod de andre (mennesker). Det er dog langt hen af vejen skjult hvilken side en spiller er på, og en stor del af spillets charme er den paranoia der opstår blandt spillerne når det står åbenlyst klart at der er en forræder, man ved blot ikke hvem.

Så kom med en tur ombord på Battlestar Galactica, hvis du føler du trænger til den ultimative oplevelse ud i paranoia, spiller-interaktion, og ikke er bange for at træffe de hårde beslutninger og smide en spiller i arresten, fordi du TROR han er en frakkin’ cylon!

Vi spiller som udgangspunkt med basisspillet, men hvis nogle af bordene har komponenter fra udvidelserne der ikke ændrer på spillets grundlæggende mekanikker, fx slutningen, så bruger vi ikke tid på at fjerne dem, herunder crisis cards, skill cards, characters.

Vi spiller turneringslederens variant Human Hardcore: et valg på et crisis card kan ikke vælges med mindre man kan betale den fulde pris.

Sidst, men ikke mindst: Viking-Con er en fest for strategi- og rollespil, og skal fungere som en introduktion for de der måske er nye i hobbyen. Derfor er metagaming absolut bandlyst, og hvis man bruger viden fra sine 10 tidligere gennemspilninger til at forvride spillet vil det have konsekvenser.