Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsweekend går i luften for 42. gang den 13. oktober 2023. Kom og spil med!

<  Tilbage til Forsiden

Skriv et scenarie til Viking Con! *Update: Deadline forskudt*

Den 10. oktober blænder vi op for den 33. Viking Con. Kunne du tænke dig at bidrage til underholdningen med et scenarie? Vi søger et bredt udvalg af scenarier, så der er noget for enhver smag. Skriv komedie, horror eller drama, skriv systemscenarier eller semilive, brug mønter, D20 eller spillekort som spilmekanik, skriv i det ydre rum, huler under jorden eller i parcelhuskvarterer i forstæderne, lad der være 2 eller 8 spillere, og lad scenariet vare 20 minutter eller 6 timer – det er op til dig. Og hvis du skriver et scenarie, som viser hvad danske con-scenarier er og kan, har du mulighed for at vinde en rejse til en con i USA med dit oversatte scenarie under armen.

 

Synopsis og deadline

Når du har fået en god ide til et scenarie, skal du sende en synopsis til rollespil@viking-con.dk senest den 15 22. juni (ændret! deadlinen lå oven i en masse andre conners og vi håber vi kan få et par ekstra synopser ind ved at flytte den. Skriv til os, så du sød?). En synopsis skal være på højst 1 A4 side og give et godt indtryk af, hvad spillerne vil komme til at opleve, når de spiller scenariet. Det vil sige, at en synopsis skal indeholde oplysninger om titel, antal spillere, varighed, setting eller tema og vigtige spilmekanikker eller system. Vi bruger synopsen til at udvælge hvilke scenarier der skal med, hvis vi får flere end Viking-Con kan rumme. Deruodver, bruger vi dem til sørge for, at spillerne får mange forskellige oplevelser at vælge imellem, og at vores forfattere kan få sparring og støtte til at videreudvikle deres ideer.

Du kan læse mere om hvordan vi udvælger scenarier her.

 

Scenariekonkurrencen

Hvis du har skrevet et dansk kvalitetsscenarie, skal udlandet også have glæde af det. Viking Con afholder en scenariekonkurrence, hvor vinderen får en rejse til amerikanske con Dreamation i New Jersey i februar – inklusiv en flybillet og masser af tid til at trawle New Yorks gader, selvfølgelig. I modsætning til sidste år er alle nye scenarier der er med på Viking-Con i år også med i konkurrencen per standard. Ønsker man ikke at være med i konkurrencen skal man bare sige det, og det er ikke mindre sandsynligt scenariet kommer med på Viking-Con af den grund.

Også kører vi selvfølgelig den scenarie-løse blok igen i år, som ikke kræver man sender nogen synopsis, bare at man lige nævner hvad man laver til os på et eller andet tidspunkt. Den kan man læse om her.