Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsweekend går i luften for 42. gang den 13. oktober 2023. Kom og spil med!

<  Tilbage til Forsiden

Skriv et rollespilsscenarie til Viking-Con!

Viking-Con byder hvert år hundredevis af glade nørder indenfor for at spille rollespil i weekenden før efterårsferien. Vi vil gerne have alle slags rollespil på Viking-Con, så der er gode rollespilsoplevelser for enhver smag på programmet. Derfor vil vi gerne se dit nyskrevne premierescenarie på connen.

 

Der er to muligheder for at få et scenarie på programmet til Viking-Con. Du kan skrive et fuldt færdigt scenarie, der kan køres af flere forskellige spil-ledere på grundlag af teksten. Eller du kan skrive præcist så meget ned, at du selv og måske et par venner kan køre det.

 

Hvad enten du vælger den ene eller den anden model, skal du skrive en synopsis til os senest den 31. maj. En synopsis skal indeholde en kort beskrivelse af dit scenarie, inklusiv antal spillere, cirka varighed, eventuelt system samt en karakteristik af, hvilken oplevelse der venter spillerne i spillokalet.

 

En tredje mulighed er den scenarieløse blok, hvor man kun behøver møde op på dagen og kan køre lige det scenarie, man ønsker.

 

Hvilket scenarie kan gøre flest spillere glade?

Uanset hvilken model du vælger, deltager scenariet i en konkurrence for premierescenarier om at give spillerne den bedst mulige oplevelse. Vinderen får en flybillet tur retur til New York og VIP billet til Dreamation, der afholdes i februar. Konkurrencen afgøres ud fra afstemning blandt publikum. Mere information om konkurrencen følger senere.

 

Reruns på Viking-Con

Premierescenarierne på Viking-Con suppleres i år af 10 reruns, d.v.s scenarier, der tidligere er spillet på andre conner. De 10 scenarier er valgt ud fra, at de skal være gode scenarier, som det er værd at udbrede kendskabet til, og spænder over en bred række af genrer og stilarter. Godt rollespil kommer i mange former, og vi vil gerne have dem alle med på Viking-Con.

 

Reruns deltager parallelt i en konkurrence om en flybillet nummer to.