Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage til Forsiden

Så er Viking-Con 38 lige om hjørnet!

Så er der ikke længe til! Om ganske få timer slår dørene atter op til Viking-Con 38 til en hel weekend med masser af spil og hyggeligt samvær!

Indcheckning og dør-billetsalg starter i dag fredag kl. 18, men du kan lægge din bagage i sovesalen allerede fra kl. 17. Al indcheckning foregår på Tårnby Gymnasium & HF, Tejn Alle 5, 2770 Kastrup.

Tårnby station er 1200 meter væk, mens bus 34 kører lige til døren. NOTE: Grundet metroen bliver buslinjerne opdateret i København, så check rejseplanen.dk en ekstra gang, så du ikke strander på vej hjem.

Lørdag afholder vi for første gang Københavns Brætspilsfestival 2019, hvor man kan komme forbi og snuse til spillenes spændende verden. Her afholdes også Viking-Con Junior fra 14 til 18, hvor der er fokus på spil og figurmaling for de 6-12-årige. Har du en lørdags- eller weekendbillet er festivalen inkluderet i prisen.

Kantinen og Cafeen har et bredt udvalg til tørre ganer og tomme maver, og butikkerne Fantask og Faraos Cigarer bugner af bøger, figurer, spil og andre lækkerier, du ikke kan leve uden.

Bespisning og butikker har åbent både fredag, lørdag og søndag.

Vi glæder os til at se dig!