Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 9. oktober 2020. Kom og spil med!

<  Tilbage til Forsiden

Rotteprinsessen i Drømmeland

Vinderen af scenariekonkurrencecn på Viking-Con 37 har været en tur på den amerikanske con Dreamation med sit vinderscenarie under armen.

Drømmeland, eller den amerikanske spil-con Dreamation (som i 2019 fandt sted 21.-24. februar i Morristown, New Jersey). Og Rotteprinsessen er mit Viking-Con scenarie fra 2018, som vand scenariekonkurrencen og dermed en billet (fly og livsvarigt Dreamation-medlemskab). Her er lidt om DET eventyr, og lidt tanker om miljø og fællesskab, som jeg har haft mig i den anledning.

Viking-Con på amerikansk

Det er måske ikke HELT rigtigt, men det er heller ikke helt forkert. Selvfølgelig er Dreamation anderledes end Viking-Con, og lidt større (+50%, måske?), men på vigtige punkter føles ånden ens. Nu var jeg allerede på forhånd venner med en god del deltagende, men både gamle og nye venner var meget imødekommende — jeg følte mig utrolig velkommen. Én sjov leg som ikke er det samme på Viking-Con var selskabslegen folk prøver på at udtale navnet “Troels” — mange kæmpede bravt og indædt (og jeg gav frit folk lov til at bruge mit mellemnavn Ken, hvis ikke de lod til at more sig). Men selvfølgelig var der nogle væsentlige forskelle, som også fik visse ligheder til at træde tydeligere frem. Og dette har fået mig til at samle op på nogle tanker om fællesskaber, som jeg har tygget på i noget tid.

Læs resten af beretningen på Troels egen hjemmeside; planB