Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 38. gang den 11. oktober 2019. Kom og spil med!

For forfattere

Skriv et scenarie til Viking-Con 38!

Hvorfor var din yndlingsskurk ikke med i det sidste scenarie, du spillede? Hvorfor var spillerne ikke jordegern, når nu du helst vil spille jordegern? Fordi du havde overladt til nogle andre at skrive scenariet! Ret op på det! Skriv scenariet, som *du* synes, det bør være.  Fortæl en samling con-gængere hvem de er, og hvad de skal lave i nogle timer til oktober – med en samling spilledere som dit talerør.

Viking-Con bliver samlingspunkt for hundredevis af rollespillere og brætspillere den 11.-13. oktober, og Viking-Cons RollespilsUdvalg (RU) ønsker os en bred vifte af scenarier i alle genrer og systemer. Derfor vil vi gerne kunne sætte dit scenarie på programmet.

Send dit bidrag

Send din synopsis via. følgende formular: Viking-con 38 Synopsis formular
Du kan også sende den til vores e-mail: rollespil@viking-con.dk

Synopsisdeadline 5. maj.

Hvis du gerne vil levere et premierescenarie til Viking-Con, skal du sende os en synopsis og en teaser senest den 5. maj.

En synopsis er en halv til en halvanden A4 side, der beskriver scenariet på idestadiet. Den indeholder en kort beskrivelse af scenariet med

Premierescenarier

Et premierescenarie er et scenarie, der er lavet til Viking-Con 38, og som spilles af flere rollespilsgrupper. RollespilsUdvalget udvælger premierescenarier ud fra de indsendte synopser.

Du kan skrive et fuldt nedskrevet scenarie, der kan køres af flere forskellige spilledere på grundlag af teksten. Eller du kan skrive præcist så meget ned, at du selv og måske et par venner kan køre det.

Skriver du et premierescenarie, er du med i konkurrencen i kategorien som passer til dit scenarie (DnD, andre systemer eller freeform) om et gavekort på 1000 kr! Læs mere her.

Andre forslag

Hvis du har andre forslag til rollespil eller rollespilslignende aktiviteter er du meget velkommen til at sende disse til RollespilsUdvalget og foreslå disse. Det kan f.eks. være, at du vil tage dit yndlingsscenarie under armen og køre det for en enkelt gruppe, uden at du selv er forfatteren eller at der bliver kørt flere parallelle hold. Eller du kan fremvise dit eget system eller verden. Eller noget helt tredje. Vi vil gerne høre om det, så skriv til rollespil@viking-con.dk hvis du har et forslag til en aktivitet, der ikke passer på formatet for premierescenarier.

Udvælgelse af rollespilsaktiviteter

Ideelt set er der 10-15 premierescenarier på programmet til Viking-Con. Så mange, at der er noget for enhver smag, og så få, at der kører 2-4 hold med hvert scenarie, således at spillerne får lejlighed til at sammenligne oplevelser på tværs af spilgrupper.

Hvis vi får flere synopser end 10-15 stykker, udvælger vi scenarier ud fra bl.a. følgende kriterier.

  1. Hvor gennemarbejdet og moden ideen er.
  2. At der samlet set bliver variation i rollespils-programmet med noget for enhver smag.
  3. At rollespillet vil give en god oplevelse på Viking-Con.

Vi er spændte på at se jeres forslag til årets rollespil på Viking-Con!

Venlig hilsen
RollespilsUdvalget (RU), rollespil@viking-con.dk