Brugernavn: Kodeord:

Danmarks ældste og største bræt- og rollespilsfestival går i luften for 39. gang den 15. oktober 2021. Kom og spil med!

<  Tilbage til Forsiden

Viking-Con tager gerne imod synopser fra Fastaval 2020

Ak og ve! Corona’en fik bugt med Fastaval 2020, den hæderkronede rollespilskongres, der finder sted hvert år i påsken. Omkring 2 dusin nyskrevne scenarier må blive i skuffen til næste års påske.

Eller, er det nu nødvendigt?

Viking-Con elsker glade spillere og bedrøves over triste forfattere. Hvis du er Fastaval 2020 forfatter og ikke kan vente til påske næste år med at se dit scenarie udfolde sig i spil, inviterer vi dig til at sende en synopsis til Viking-Con 39, der finder sted 9.-11. oktober på Amager.

Brug dette link til at udfylde vores synopsisformular, hvis du gerne vil have en chance for at få dit scenarie spillet på Viking-Con. 

Viking-con 39 Synopsis formular

Vi regner med, at hvis du sender en synopsis til Viking-Con 39, så er det for at se spillernes reaktioner på dit scenarie. Det vil sige, at vi i Viking-Con RollespilsUdvalg forventer, at du står for mindst 1 afvikling af dit eget scenarie.

Synopsis deadline er den 3. maj. 

RollespilsUdvalget udvælger kort efter omkring 15 scenarier blandt de indkomne. Vi ønsker os et scenariefelt med en god balance mellem helt nyskrevne scenarier til Viking-Con og Fastaval 2020 scenarier. Derudover ønsker vi os en bred række af genrer og scenarier af forskellige længder mv. Se mere her

På Viking-Con 39s sidste dag, søndag den 11. oktober, uddeles en præmie til det scenarie, spillerne vælger ved afstemning. Scenarier, der skulle have haft premiere på Fastaval 2020, deltager i scenariekonkurrencen på lige fod med premierescenarier skrevet til Viking-Con 39. Se mere her

Vi glæder os til at læse jeres synopser – både dem, der handler om scenarier der endnu kun er vilde ideer til forfatterens hoved og dem, der er skrevet færdig og lagt i skuffen til Fastaval 2021.

Skriv til rollespil@viking-con.dk hvis du har spørgsmål.